Sådan vælger du den rigtige erhvervsalarm til dit firma

alarmsystem
Sådan vælger du den rigtige erhvervsalarm til dit firma
Henrik Andersen
-
05/04/2023
-

Når du skal vælge den rigtige erhvervsalarm til dit firma, er det vigtigt at tage højde for flere forskellige faktorer. Først og fremmest bør du overveje, hvilke typer af trusler virksomheden står overfor.

Dette kan omfatte kriminalitet såsom indbrud eller vandalisering, men det kan også omfatte naturkatastrofer som brand eller oversvømmelse. Du bør derefter undersøge de forskellige løsninger på markedet for at se, hvilke der passer bedst til dine behov.

De nyeste trends inden for erhvervsalarmer mod indbrud

Sikring mod indbrud er blevet mere og mere populært de seneste år, og med en erhvervsalarm er din virksomhed ekstra sikret. Der findes mange forskellige alarmtyper som kan hjælpe med at beskytte virksomheden mod indbrud. En af de nyeste trends er bevægelsessensorer, som kan registrere bevægelse i et bestemt område og udløse en alarm.

Dette giver virksomheder mulighed for at få advarsler hurtigere end ved traditionelle alarmer. Yderligere har man også kameraovervågning, som kan give et visuelt billede af hvem der befinder sig på stedet – samtidig med at det også fungerer som en form for skræmmefaktor for potentielle indbrudstyve.

De forskellige videoovervågningsteknologier

Der findes mange forskellige typer af videoovervågningsteknologier, som kan bruges til at overvåge et område. Står du og skal bruge en løsning med kamera overvågning erhverv, så har BeSafe løsningen til dig. Den mest almindelige type er kameraer, der optager video og billeder i realtid. Denne løsning kan være trådløse eller kablet, og de kan placeres indendørs eller udendørs.

Nogle af disse kameraer har endda bevægelsessensorer, så de automatisk starter optagelsen når der er bevægelse i det overvågede område. Andre typer af teknologi inkluderer infrarød overvågning, som giver mulighed for at se i mørke. Derudover giver IP-kameraer dig mulighed for at fjernstyre og se live streaming af overvågningen.

Sådan forebygger du indbrud i din virksomhed

Det er vigtigt at forebygge indbrud i din virksomhed, da det kan have store konsekvenser for både økonomien og sikkerheden. Derfor er det en god idé at tage nogle forholdsregler, som kan hjælpe med at forebygge indbrud. For det første skal man sørge for, at alle døre og vinduer er låst ordentligt. Et alarmsystem vil yderligere give mulighed for hurtigere reaktion fra politiet ved mistanke om indbrud.

Endvidere er det en god idé at installere overvågningskameraer rundt om bygningen – især på steder hvor tyvene typisk forsøger adgang til bygningen. Overvågningskameraerne vil desuden give mulighed for bedre identifikation af tyvene i tilfælde af et indbrud.

Forhåbentligt har du fået et indblik i, hvilke parametre du skal tage hensyn til, når du vælger den rigtige erhvervsalarm til dit firma. Det vigtigste er at overveje alle de forskellige muligheder og træffe et velovervejet valg baseret på dine virksomhedsbehov.

Leder du efter sikkerhed i dit hjem, så kan en dørklokke med kamera måske være løsningen for dig.

Copyright 2024 - Pilanto Aps